Tizenhét éve foglalkozom művészek és művészeti projektek, alkotócsoportok támogatásával, hosszabb távú karrierfejlesztéssel. 

Dolgozom fesztivál szervezésben (Sziget Fesztivál, dunaPart), nemzetközi együttműködésekben (koprodukciók, turnék, Kreatív Európa projektek) és kutatási programokban (Reshape program). 

Évek óta tartok workshop-okat, tréningeket itthon és külföldön projektvezetés, együttműködések, nemzetközi management témában (IETM, Budapest Kortárstánc Főiskola, Werk Akadémia, a SÍN Kraft programja).

Szenvedélyesen érdekelnek az együttműködések, ezek minősége, természete, dinamikája. Legyen szó üzleti partnerségről, nonprofit szervezetekről, kisebb vállalkozásokról vagy alkotói kollektívákról, a hatékony, kreatív munka kulcsát a közösen kitűzött célokban, az egyéni motivációk ismeretében és összehangolásában, a nyílt kommunikációban látom. 

A tanácsadói, fejlesztési munkám támogatására az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Intézetének szakképzésén coach és üzleti tréner képesítést szereztem. 

2020-ban elvégeztem a Coaching Centrum karrier coach képzését. 

2022-ben szerzem meg Qualified Facilitator képesítésemet. 

Budapesten dolgozom.  

Szolgáltatásaimról örömmel adok bővebb felvilágosítást ezeken az elérhetőségeimen.